Vrijwilligers

Vrijwilligers, wat zouden we zonder hen doen? Voor verschillende activiteiten, maar ook voor de dagdagelijkse werking en vertalingen, kunnen wij rekenen op extra hulp. Iedereen zet zich in hoe vaak hij of zij het wilt.

Ontmoet enkele van onze vrijwilligers

Michael met begeleider Sofie

Michael, eersteklas boekjesplakker

Michael woont in Huis De Klink en is een belangrijke schakel in de verdeling van ons magazine. Wanneer het weer ‘boekjestijd’ is en er een berg magazines in Everna geleverd zijn, komt Michael al aangerend. Altijd mooi op tijd. Veel van onze magazines moeten naar de post, maar daarvoor moeten er eerst adressen op geplakt worden. Dat is waar redder Michael in het verhaal komt. Aan een speed tempo en met de nodige zorg, geeft hij al onze boekjes een adresetiket. Dankjewel, Michael!

De Everladies staan altijd paraat

Op de dames van De Everladies kan je altijd rekenen. Deze madammen met een goed hart staan altijd paraat om te helpen op activiteiten. Meestal voorzien ze ons ook van de lekkerste hapjes en drankjes. Pannenkoeken, cake, confituur of ’s werelds lekkerste muntthee? Ze kunnen het allemaal als de beste. Dankjewel, Everladies!

Meer weten over de Everladies? Leer hen beter kennen

Onze trouwe bussers zijn onmisbaar

Hoe onze magazines soms in jouw bus geraken zonder dat er een postzegel opkleeft? Daarvoor moet je onze bussers bedanken. Over Evere zitten enkele vrijwilligers verspreid die elke twee maanden een toer doen met onze verse boekjes. Wie geabonneerd is op ons magazine én in Evere woont, krijgt dus dankzij deze mannen en vrouwen op tijd het boekje in handen. Dankjewel, bussers!

Zelf vrijwilliger worden?

Er valt altijd heel wat te doen in GC Everna. Heb jij af en toe tijd en wil je ons een handje helpen? Kijk dan eens op onze vrijwilligerspagina om te kijken hoe jij ons kan helpen.