Nieuws

Aantal nieuwsberichten: 123
Road to Messi, het boek - 15/10/2020

In een periode van 2,5 jaar trok Bart Uyttersprot - adviseur aan de Victor Hortaschool in Evere - met een houten bal door Europa. Een tocht die je ook via ons magazine kon volgen. Het doel van Bart: aantonen aan jongeren dat niets onmogelijk is in het leven. Als voorbeeld wou hij een ontmoeting regelen met de beste voetballer van de wereld, Lionel Messi. Ook al leek Messi onbereikbaar.

Dit is Davien, onze nieuwe coverartiest - 03/09/2020

Pssst … Heb je de voorkant van ons nieuwe boekje al gezien? Twee jaar lang zorgde Herlinde Demaerel voor de schoonste tekeningen op onze cover. Nu is het tijd om iemand anders te laten schitteren. En dat doet ze zeker. Na heel wat inzendingen kozen wij Davien Dierickx als onze nieuwe coverillustrator. We stellen haar graag aan je voor.

Projectwww: jongeren duiken in de wereld van dans en theater - 01/09/2020

GC Everna, GC Ten Noey, GC De Kriekelaar en GC De Linde bundelen de krachten met Zinnema, CC De Factorij uit Zaventem en CC Bolwerk uit Vilvoorde om een groot jongerenproject op te zetten.

Everna opent de deuren - 08/06/2020

Wat zijn we blij dit te kunnen zeggen: na een moeilijke periode openen wij langzaam aan terug onze deuren. Hier vind je de laatste updates over onze coronamaatregelen.

Verveling? Tips van Everna - 14/04/2020

Niet uit je kot mogen kan op de duur vervelen. Geraakt je inspiratie op en weet je echt niet meer wat doen? Dan hebben wij enkele tips.

Plan Anne: speltips voor thuis - 30/03/2020

Onze jeugdwerker Anne bedacht verschillende thuisspelletjes voor het hele gezin

Coronavirus, wat met Everna? - 13/03/2020

Vragen over de Coronamaatregelen in Everna? Dit is wat je moet weten. 

Gezocht: nieuwe coverartiest - 28/02/2020

Word jij de nieuwe illustrator voor ons tweemaandelijks magazine? 

Word jij onze nieuwe klusjeskracht? - 12/12/2019

Nu onze Thierry met welverdiend pensioen is, zijn wij op zoek naar een waardige vervanger. Iets voor jou?

De Zondagen: najaar 2019 - 10/09/2019

#Sundayfunday #family

Zondagen dienen voor gezellige familiemomenten. Daarom organiseren de centra uit je regio op die dag een aantal leuke activiteiten voor jou en je (klein)kind. Van films tot workshops en wandelingen, er is voor ieder wat wils. We serveren steeds een gezonde brunch om de dag goed mee te beginnen. Ontdek hier het programma van het najaar.

Pages