Soirée Métissée

Patchwork

de andere ontmoeten …

 Ontmoeten, delen en multiculturaliteit zijn de bouwstenen van de Soirée Métissée avonden. 

Evere bulkt van de culturele en artistieke rijkdommen. Elke dag ontmoeten we getalenteerde mensen die van overal komen. Culturen van Belgische afkomst, Nederlands- en Franstalig, Marokkaanse, Italiaanse, Afrikaanse of afkomstig uit de Balkan, ze zijn er allemaal.

Met Soirée Métissée willen we deze rijkdom in de kijker zetten. Daarom bieden we iedereen de mogelijkheid zelf actief te zijn in dit project, om acteur en toeschouwer tegelijkertijd te zijn. Elke deelnemer en toeschouwer kan zo zijn steentje bijdragen aan dit mooi cultureel bouwwerk. 

  • De Soirées Métissées Avonden vinden drie keer per seizoen plaats en zijn een open podium voor kunstenaars, amateurs en semi-professionelen, van alle leeftijden en kunstdisciplines. Deze avonden vinden plaats in Everna of in L'entrela'. 
  • De winnaars van elke Soirée krijgen een podiumplaats tijdens het afsluitende Patchworkfestival. Tijdens dit gratis festival geniet je van podiumkunsten, een tentoonstellingsruimte, workshops, animatie, spelletjes en andere ludieke activiteiten voor kinderen en families.

Meer info over Soirée Métissée of zelf deelnemen? Neem contact op via vanessa.vanfraeyenhoven@vgc.be

 

Fotogalerij: 
parcours
Dans&overdracht
Architectuur
Evere
zang