Vacatures bij Everna

Publicatiedatum: 
Donderdag, 12 july 2018 - 12:14

Everna is op zoek naar twee nieuwe parttime medewerkers. Wij zoeken een kleuteranimator en een begeleider voor de speelkar op woensdagnamiddag. Solliciteren kan tot en met 27 augustus. 

speelkar

► Kleuteranimator 

Het kleuteratelier is een onderdeel van de werking van GC Everna. Binnen dit wekelijkse atelier op woensdagnamiddag (van 15u tot 16u30) kunnen kleuters van 4 tot 6 jaar terecht in Everna voor leuke knutselactiviteiten, spelletjes, verhaaltjes,… op hun maat. Elk atelier start met een leuk verhaal, daarna gaan de kleuters aan de slag en ontdekken ze al knutselend de wereld van fantasie en creativiteit. 

Bekijk hier de volledige functieomschrijving (pdf) 

anne.schoonejans@everna.be 

► Begeleider speelkar 

De mobiele speelkar is een rondtrekkend vrijetijdsinitiatief voor kleuters en kinderen van de lagere school. De kar trekt op woensdagnamiddag naar de opvang van 6 Nederlandstalige basisscholen in Evere om de kinderen blij te maken. De vrolijke houten kar op wielen zit boordevol kwalitatief speelmateriaal. De kar voorziet een open, laagdrempelig en prikkelend speelaanbod dat kinderen en opvoeders van de naschoolse opvang extra impulsen geeft. Enkel bezieling maakt onze kar sterk. Daarom zijn wij op zoek naar een straffe trekker.

Bekijk de volledige functieomschrijving (pdf) 

ragna.oyen@everna.be 

Solliciteren voor beide vacatures kan tot en met 27 augustus.

Bijhorende documenten: