Gezocht: 3 enthousiaste docenten

Publicatiedatum: 
Donderdag, 17 juni 2021 - 03:26

Heb jij een hart voor kinderen? Ben jij een kei in theater, naaien of kan jij de mooiste verhalen vertellen? Wij zoeken 3 docenten.

Verhalenbos

Voor drie van onze kindercursussen zijn we nog op zoek naar docenten. Op wekelijkse basis kom je langs om de kinderen van jouw atelier een fantastische tijd te bezorgen. De cursus loopt van eind september tot midden juni en gaat niet door tijdens schoolvakanties. 

Concreet zijn wij op zoek naar 3 profielen:

  • Docent Tatertheater (donderdagen van 16:00 - 17:30): ben jij gebeten door theater en woordkunst? En wil jij graag een bende ketjes in jouw wereld meenemen? Dan is dit iets voor jou. Op speelse wijze leer je kinderen van 8 tot 10 jaar wat theater allemaal inhoudt. 
  • Docent naaiatelier voor tieners (woensdagen van 14:00 - 16:30): vind jij dat naaien ook niet alleen voor 'de bomma is', maar eigenlijk gewoon super hip is? Heb je zin om wekelijks jouw kennis met tienermeisjes (12 - 15 jaar) te delen en eigen projecten uit te werken? Dan is dit jouw ding.
  • Docent Verhalenbos (woensdagen van 15:00 - 16:30): kan jij verhalen vertellen met de mooiste stemmetjes? Ben jij een creatieve geest die knutselen met kleuters helemaal geweldig vindt? Tijdens verhalenbos luisteren kinderen van 4 tot 6 jaar eerst naar een verhaaltje, waarna ze in een atelier aan de slag gaan. 

Meer informatie vind je in de documenten hier onder.

 

Geïnteresseerd?

Stuur je kandidatuur voor 30 juni door naar anne.schoonejans@vgc.be