Bouw mee aan ons GC

Publicatiedatum: 
Woensdag, 6 februari 2019 - 04:00

Everna is op zoek naar nieuwe leden voor haar Raad van Bestuur en Algemene Vergadering. Heb jij bruisende ideeën en veel goesting? Lees meer. 

Everna

Heb jij zin om mee de koers van ons centrum te bepalen? Heb je bruisende ideeën en een heldere visie? Dan horen we die graag. GC Everna is op zoek naar nieuwe kandidaten voor haar Raad van Bestuur en Algemene Vergadering. Samen met andere gemotiveerde leden, leg jij je eigen klemtonen in ons centrum. Zo bouw je mee aan een Everna waar de buurt het liefst haar vrije tijd besteedt.

 

Waar kan je met je ideeën terecht?

Wil je feedback geven op onze werking, maar heb je niet veel tijd? Als lid van de Algemene Vergadering kom je een tot twee keer per jaar samen. Zowel lokale verenigingen en vzw’s als individuele personen mogen zich aansluiten. Samen geven we kleur aan het (culturele) leven in onze gemeente.

Denk je liever wat intensiever mee? Dan ben je welkom in onze Raad van Bestuur. We gaan dieper in op thema’s, activiteiten en onze dagelijkse werking. Hoe en wanneer we samenkomen, beslissen we zelf. Daag ons uit en verrijk ons centrum met jouw ideeën, advies en expertise.

 

Stel je kandidaat

Begint het al te kriebelen? Stel je dan kandidaat voor 5 maart. Je vult daarvoor een korte vragenlijst in:

Wie lid wilt worden van de Algemene Vergadering en Raad van Bestuur, moet ook een van de volgende momenten in zijn of haar agenda noteren. We geven een infosessie waarin we Everna voorstellen en de werking van de AV grondig uitleggen. Het is belangrijk dat minstens een persoon per vereniging op een van deze dagen aanwezig is. De infomomenten vinden plaats op volgende dagen:

  • Woensdag 20/02 om 19u
  • Donderdag 21/02 om 19u
  • Dinsdag 26/02 om 14u
  • Dinsdag 26/02 om 19u

Inschrijving vooraf is verplicht en kan via deze link.

 

Nog vragen?

Voor al je vragen kan je terecht bij Marie Sooghen (centrumverantwoordelijke Everna).

Lees zeker ook eens de functiebeschrijving hier onder, voor een duidelijker beeld over de werking van de Raad van Bestuur. 

 

Bijhorende documenten: 
AttachmentSize
PDF icon Functiebeschrijving RvB Everna.pdf446.95 KB