Damesgroep Everna

Cera

Everladies stellen programma samen met de steun van CERA

Wat begon met enkele ontbijtjes onder Everse dames in Everna, werden stilaan inspirerende bijeenkomsten met veel nieuwe ideeën voor de toekomst. Dankzij de steun van CERA werden deze ideeën werkelijkheid en kreeg onze damesgroep de kans om een heel eigen programma uit te werken. Zo maakten ze al een culturele uitstap naar de KVS en ontdekten ze hun talenten tijdens een tweedaags Talent Café in Everna. Ook de infosessie over opvoeding met experte Naima Lafrarchi inspireerde heel wat moeders. En er staan nog veel meer interessante activiteiten op de planning!

 

Heb jij ook fijne ideeën? Wil je je laten omringen met een diverse groep fijne dames? Neem dan contact op met Vanessa voor een kennismaking: vanessa.vanfraeyenhoven@vgc.be of 02 247 03 40

 

Samen met zo’n 400 000 vennoten investeert Cera in onze samenleving en bouwt aan een sterke coöperatie. Door de krachten te bundelen creëert Cera, samen met haar vennoten en haar partners, economische en maatschappelijke meerwaarde. 

 

Op het programma bij de Everladies

Op 12 en 15 juni verzamelen de Everladies materiaal in voor vzw Centre de Prévention des Violences Conjugales et Familiales. Meer weten? Scrol verder.  

 

Everladies steunen vzw Centre de Prévention des Violences Conjugales et Familiales

De dames hebben het hart op de juiste plaats. Sociaal werk sprak hen altijd al aan, dus was het al snel duidelijk dat dit een piste zou worden voor het komende werkjaar. De Everladies leggen contacten met organisaties die mensen, vrouwen in het bijzonder, uit moeilijke situaties helpen. 

Het eerste project dat de Everladies zullen steunen wordt de vzw Centre de Prévention des Violences Conjugales et Familiales voor iedereen die slachtoffer is van huishoudelijk geweld. Vooral vrouwen en kinderen komen er terecht voor hulp. Het Brusselse preventiecentrum biedt niet alleen telefonische hulp, maar heeft ook onderdag voor zo'n 100 personen. De vzw beter leren kennen? Hier vind je alles terug.

Om de vzw te steunen, organiseren de Everladies tal van evenementen en inzamelacties. De opbrengst gaat naar materiaal voor de slachtoffers in het centrum. Wil jij helpen? Volg hier het project op de voet. 

 

Materiaal-inzamelactie | 12.06 en 15.06 in Everna

Om de vzw te steunen, verzamelen de Everladies allerlei materiaal. Ze zijn op zoek naar:

  • Kinder- en vrouwenkledij (in zeer goede staat)
  • Toiletgerief: douchegel, tandpasta, deodorant, maandverband...
  • Keukentoestellen in zeer goede staat
  • Textiel: nieuwe badhanddoeken en keukenhanddoeken

Heb je iets uit dit lijstje? Breng het op 12 of 15 juni naar Everna. 

 

Artisanale biocake

De Everladies bakken zelf biologische cake ten voordele van de vzw. Koop een stukje op de evenementen van GC Everna of bestel op voorhand je eigen cake. 

Prijzen:

  • € 7 hele cake
  • € 4 halve cake

 

Vrije bijdrage

Een vrije bijdrage voor de vzw kan altijd op het rekeningnummer BE66 4212 1294 0143 met vermelding 'Project Everladies'.

 

Fotogalerij: 
everladies