Alleskidsdag 2018

Alleskidsdag - 30.09.2018 - gratis - GC Everna - 13u30 tot 18u

Het programma van de Alleskidsdag is weer goed gevuld! Kinderen van alle leeftijden kunnen er terecht voor fijne activiteiten. Ook ouders kunnen meedoen!

► Creatieve workshops - Air track - Grime

► Snoezelhoek (0-1 jaar)  - Prikkelparcours (1-3 jaar) - Baby-massage i.s.m. Kind & Gezin (0-1 jaar)

► Playbox – Cultureghem: geniale speelkoffers waarin telkens een spel of activiteit verstopt zit.

► Het Vlooienkabinet: Nooit gezien, ongehoord! Met trots presenteert Het Kabinet de kleinste artiesten ter wereld in een intens spektakel voor een exclusief publiek. Een indrukwekkend amuse:mentenapparaat met fantastische wonderbaarlijkheden.

► Het schietkraam: Het Kabinet komt met hun charmante schietshow waar jij de kogels hanteert. In een sensationele schietshow schieten slechts de beste schutters raak!

► Baraque Future – theater Tieret (5+): In een betoverend tentje fileren we met uiterste precisie al je dromen, hersenspinsels en verzuchtingen. Trek je schoenen uit en maak je hoofd leeg. Want eens je hier binnen bent, zal niets nog zijn zoals het was…

► Pretpakket –  Theater Froe Froe (3 – 8 jaar): Fotogeniekjes, Kakvangen, Koppeke Rollen, Knorrende Babyrace. FroeFroe herwerkt ouderwetse en gekende spelletjes tot een interactief en prachtig pretpakket. Eendjes vissen lijkt makkelijk maar niet als drie zeepaarden je vrolijk fluitend nat spuiten. Of word in een paar seconden een liliputter, tovenaar of zeemeermin!

► Mobiele Bib: De Bibliotheek van Evere komt bovengronds en wordt mobiel! Breng een bezoekje aan de speciaal omgevormde gezellige caravan met een leuke selectie leesplezier. + logo bib

Heb je er dorst en honger van gekregen? Relax dan even op het terras met een hapje en drankje. Slecht weer? Geen nood, er zijn genoeg tentjes en binnenactiviteiten! 
 

Alleskidsdag - 30.09.2018 - gratis - GC Everna 

Fotogalerij: 
Baraque Future
Het vlooienkabinet
Airtrack
Zeepaardenpret
Schietkraam
IJsje eten