Theatervoorstelling Transport Exceptionnel
uit met vlieg

22.8.2020

Theatervoorstelling Transport Exceptionnel

Een woordeloze, absurde familievoorstelling over dumpen en gedumpt worden van Frederika Del Nero, Sara Haeck en Christiaan Mariman.

"We ontmoeten een bijzonder raar duo dat zo onopvallend mogelijk’ velden en bossen doorkruist met een futuristisch uitzonderlijk vervoer-wagentje’. Ze proberen iets wat het daglicht niet mag zien te dumpen. Wanneer het duo de zoveelste routineklus met horten en stoten bijna heeft volbracht, loopt het faliekant mis. Een van de gedumpte blauwe olievaten is plots leeg?! Ze vinden bizarre voetsporen terug. Datgene wat gedumpt moest worden heeft de benen genomen?! Wat daarop volgt is een thriller van een zoekactie waarbij het duo uiteindelijk wordt geconfronteerd met een klein harig wezentje, schattig maar gevaarlijk..."

Deze openluchtvoorstelling gaat door in het Goede Herderpark (Evere) en is voor families met kinderen van 6+.

______

Meer zomeractiviteiten in Evere? Bekijk alle activiteiten van 'zomer op de pelouse' via www.everna.be of op facebook (@gceverna).

Meer zomeractiviteiten in Schaarbeek? Bekijk alle activiteiten van 'Schaarbeek Voyage' via www.1030cultuur.be of op facebook (@gcdekriekelaar).

Algemene informatie

Thema: 
Theater, Podium
In samenwerking met: 

Gemeenschapscentrum De Kriekelaar vzw ; Gemeenschapscentrum Everna vzw ; Gemeente Evere, Gemeentelijke Openbare Bibliotheek Evere

Wanneer: 

22.8.2020
vanaf 11:00

Waar: 

Goede Herderpark
Sint-Vincentiusplein 1
1140 Evere

Voor wie: 
Kinderen, Volwassenen
Leeftijd: 

6+

Extra info: 

De voorstelling gaat 3 keer door. Dit zijn de starturen: 11:00, 14:00 en 16:00

Prijs: 

Gratis

Theatervoorstelling Transport Exceptionnel

Prijs

Gratis

Reservatie

GC Everna
tel 02 247 03 40
everna@vgc.be

Waar

Goede Herderpark
Sint-Vincentiusplein 1
1140 Evere