AllesKIDSdag XS

4.10.2020

Welkom op ons jaarlijkse feest voor families! Dit jaar wordt de AllesKIDSdag extra speciaal. We maken hem kleiner, gezelliger, 100% coronaproof en minstens even plezant. We serveren je twee open air theatervoorstellingen, eentje voor kleuters en eentje voor oudere kinderen. Daarnaast kunnen kinderen zich te pletter amuseren in onze speelhoek, terwijl ouders in ons bubbelcafé genieten van een drankje en een lekkere snack.

PROGRAMMA:

* 14:00 | Theater Transport Exceptionnel (6+): Een woordeloze, absurde familievoorstelling over dumpen en gedumpt worden van Frederika Del Nero, Sara Haeck en Christiaan Mariman. "We ontmoeten een bijzonder raar duo dat zo onopvallend mogelijk’ velden en bossen doorkruist met een futuristisch uitzonderlijk vervoer-wagentje’. Ze proberen iets wat het daglicht niet mag zien te dumpen. Wanneer het duo de zoveelste routineklus met horten en stoten bijna heeft volbracht, loopt het faliekant mis. Een van de gedumpte blauwe olievaten is plots leeg?! Ze vinden bizarre voetsporen terug. Datgene wat gedumpt moest worden heeft de benen genomen?! Wat daarop volgt is een thriller van een zoekactie waarbij het duo uiteindelijk wordt geconfronteerd met een klein harig wezentje, schattig maar gevaarlijk..."

* 15:00 | kleutervoorstelling Op stap (0 4): Lieve De Meyer neemt je mee op een wondermooi avontuur met grappige verhalen en speelse liedjes in een eenvoudig en kleurrijk decor. Hier en daar maken ze mee de voorstelling en genieten ze een uurtje van taal en muziek. Lieve De Meyer vertelt en zingt, Jean Van Lint speelt contrabas.

* 16:30 | Theater Transport Exceptionnel (6+) tweede voorstelling

* Doorlopend | speelhoek en bubbelcafé met drankjes en hapjes

Algemene informatie

Thema: 
Podium
Wanneer: 

4.10.2020
van 14:00 tot 18:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum Everna vzw
Sint-Vincentiusstraat 30
1140 Evere

Extra info: 

De inkomprijs van € 2 is geldig voor 1 of 2 voorstelling en een drankje ____ Inschrijven is verplicht

Prijs: 

€ 2

Gratis (Paspartoe tegen kansentarief)

Prijs

€ 2

Gratis (Paspartoe tegen kansentarief)

Reservatie

GC Everna
tel 02 247 03 40
everna@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum Everna vzw
Sint-Vincentiusstraat 30
1140 Evere

Bereikbaarheid

trein; halte station Bordet
trams 33 en 55 en bus 270, 271, 272; halte Fonson
bus 59, 68 en nachtbus N02; halte Sint-Vincentius
bus 65, 66; halte Hoedemaeckers