Vakantie & vrije tijd

Vakantie en vrije tijd

In Everna kunnen kinderen en jongeren terecht voor talrijke activiteiten en stages tijdens de vakanties. Het aanbod is gericht op kinderen die in het Nederlands les volgen. Tijdig inschrijven is de boodschap!

Speelvogels
7.9.2016 - 28.6.2017
Speelse, creatieve en prikkelende kinderactiviteiten. De ene week spelen we een spel, de volgende gaan we creatief aan de slag. We proeven van toneel, circus, dans en meer! In deze reeks kunnen kinderen ontdekken wat ze graag doen en experimenteren ze met verschillende expressievormen. Samen spelen, beleven en genieten staat centraal!
Kabaalvogels
18.1.2017 - 28.6.2017
Doe mee aan speelse, creatieve en prikkelende kinderactiviteiten. De ene week spelen we een spel, de volgende gaan we creatief aan de slag. We proeven van toneel, circus, dans en meer! Hier ontdekken kinderen wat ze graag doen. Samen spelen, beleven en genieten staat centraal!
Zomerspeelweek
21.8.2017 - 25.8.2017
Deze speelweek is helemaal op maat van jonge zomerfans! Originele activiteiten en spelletjes volgen de rode draad van een heerlijk zomerverhaal. Everna is onze uitvalsbasis van waaruit we bijna elke dag een onvergetelijke uitstap maken.
Taalbad

29.8.2017 - 30.8.2017

Met spel en plezier frissen we het Nederlands van je kind op. Zo is hij of zij na de vakantie helemaal voorbereid om terug naar school te gaan!