Activiteiten zoekresultaten

Activiteiten: 23

Pages

Naaicafé
8.5.2017
Zoek je een rustige en gezellige plek om te kunnen werken aan je eigen creaties? Dan ben je bij het naaicafé aan het juiste adres! Een begeleidster is aanwezig en geeft je tips over je eigen naaiwerk. Geniet van een gezellige sfeer, samen met andere creatievelingen. Alle niveau's zijn welkom! Je werkt op je eigen niveau aan jouw zelfgekozen project!
GC Everna
Evere
Educatief
FilmLOKAAL: King of the Belgians
10.5.2017
Het fictieve documentaire van de Belgische koning Nicolas III, die zich niet goed in zijn vel voelt en dan ook nog een tocht door de Balkan moet ondernemen om ons land te redden.
GC De Linde
Haren
Podium
FilmLOKAAL: The Wolfpack
15.5.2017
Deze docu vertelt het onwaarschijnlijke verhaal van zes langharige broers die jarenlang opgesloten werden in hun ouderlijke appartementje in Manhattan. Hun enige blik op de wereld waren de massa films die ze bekeken en naspeelden. Op een dag kunnen de wolfskinderen’ ontsnappen
GC Everna
Evere
Podium
Fietsherstelling

25.4.2017 - 23.5.2017

In dit atelier van drie avonden leer je de basis van fietsherstelling: rem onderhouden, ketting smeren, lekke band plakken, enzovoort. Doorheen de cursus kunnen verschillende zaken aan bod komen. De docent wil voornamelijk werken op vraag van de deelnemers.

GC Everna
Evere
Educatief
Yoga

20.2.2017 - 29.5.2017

Deze yogalessen zijn gericht op het lichaam en welzijn van de vrouw. Maak kennis met algemene basisoefeningen van de yoga, die souplesse, kracht en vitaliteit geven en je lichaamshouding, kalmte en concentratie bevorderen.

GC Everna
Evere
Educatief

Pages